Sosyal Medya

Güncel

Ezilen CHPÂ’liye bak

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne lüks diyen CHP’liler, rezidanslarda yaşıyor… Yemin töreninde sol yumruğunu havaya kaldıran ve “ezilenlerin yanındayız” diyen CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin Bağdat Caddesi’ndeki rezidanstan 3 daire aldığı ortaya çıktı.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın ikamet ettiÄŸi CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi’nin lüks olduÄŸunu iddia eden; ErdoÄŸan’ın aralarında Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in de bulunduÄŸu ilahiyatçılara verdiÄŸi ve kiÅŸi başına 30 TL olan iftar yemeÄŸinden rahatsız olan CHP’lilerin lüks içinde yaÅŸadığı ortaya çıktı.

YEMÄ°NDE SOL YUMRUÄžU KALDIRDI...

Yemin töreninde sol yumruÄŸunu havaya kaldıran CHP Ä°stanbul Milletvekili Gamze AkkuÅŸ Ä°lgezdi’nin; Kadıköy BaÄŸdat caddesinde Four Winds Residence’dan aynı gün 20 Haziran 2014 tarihinde 3 ayrı lüks daire aldığı ortaya çıktı. CHP’li AtaÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Battal Ä°lgezdi’nin eÅŸi olan Gamze AkkuÅŸ Ä°lgezdi’nin, diÅŸ hekimi olmasına raÄŸmen 5 milyon dolarlık (13 milyon 331 bin TL) 3 daireyi satın alması kafa karıştırdı.

EN DÜÅžÜK DAÄ°RE 1.5 MÄ°LYON DOLAR

Gamze AkkuÅŸ Ä°lgezdi’nin, Kadıköy’ün en lüks rezidansından 349.79, 155.06 ve 151.46 metrekarelik üç daireyi nasıl aldığı merak ediliyor. Four Winds Residence’da en düÅŸük dairenin 1.5 milyon dolar olduÄŸu ifade ediliyor. Ä°lgezdi’nin, üç daireyi birleÅŸtirerek tek daireye dönüÅŸtürdüÄŸü öÄŸrenildi. Rezidansda; sudaki kloru nötralize ederek, cildi gençleÅŸtiren C vitaminli duÅŸlar, SPA ve Türk hamamı bulunuyor.

Ä°LGEZDÄ°: KONUT VE MÜLK SAHÄ°BÄ° OLMAK YASALARA AYKIRI DURUM DEĞİL

Gazetemize konuÅŸan Gamze AkkuÅŸ Ä°lgezdi, 657’ye baÄŸlı devlet memuru olduÄŸunu belirterek, “Bütün mal varlığımızı Ä°çiÅŸleri Bakanlığı’na bildirmek zorundayız. Daireyi kaça aldığım bütün kayıtlarda yer alıyor. Konut ve mülk sahibi olmak yasalara aykırı durum deÄŸil” dedi.

“SOL KÄ°MLİĞİMLE PARLAMENTODA OLACAÄžIM”

CHP’li Gamze AkkuÅŸ Ä°lgezdi, yemin töreninde sol yumruÄŸunu havaya kaldırması hakkında Cumhuriyet gazetesine açıklamada bulunmuÅŸ ve “Aidiyetim nedeniyle, sol kimliÄŸimle parlamentoda olacağım için, ‘ille de sol’ dediÄŸim için, daha solda bir CHP istediÄŸim için sol yumruÄŸumu kaldırdım. Güçlü saÄŸ var. Ama ne yazık ki çok uzun süredir ülkemizde güçlü bir sol yapılanma yok . Artık bunun zamanı geldi. Parlamentoda güçlü bir sol olmalı” demiÅŸti.

“GEZÄ° DÄ°RENİŞİ ÖNCÜLÜK YAPMIÅžTIR”

Gezi eylemlerine destek veren Ä°lgezdi; “68 hareketinden Gezi DireniÅŸine bütün gençlik hareketleri toplumlardaki anlamlı deÄŸiÅŸimlerin öncülüÄŸünü yapmıştır ve yapmaktadır. (…) Gezi’de gördük ki gençler, düÅŸünüyor, sorguluyor, bu ülkenin geleceÄŸi için kaygılanıyordu. Aslında gençler hiç de apolitik deÄŸillermiÅŸ. Gençlere bir özür borçluyuz” demiÅŸti.

REZÄ°DANS, BAÄžDAT CADDESÄ°NÄ°N MERKEZÄ°’NDE!

Gamze AkkuÅŸ Ä°lgezdi’nin üç daire satın aldığı Four Winds Residence; Kadıköy BaÄŸdat Caddesi’nin merkezinde yer alıyor. 

Four Winds Projesi, tarihi yarım adadan Prens Adaları’na kadar uzanan manzarasıyla 44 dönüm arazi üzerine kuruldu. Bölgede en yüksek yapılardan biri olan Four Winds Projesi, 4 bloktan ve toplam 500 daireden oluÅŸuyor. 4+1, 3+1 ve 2+1 daire tiplerinin mevcut olduÄŸu projede, metrekareler 117 ile 350 metrekare arasında deÄŸiÅŸiyor. Projede fiyatlar ise 1.500.000 dolar ile 2 milyon 900 bin dolar arasında. 

Prof. Dr. Osman MüftüoÄŸlu ve ekibi, kiÅŸiye özel saÄŸlık hizmetlerinden, kiÅŸiye özel fitness eÄŸitmenliÄŸine kadar birçok hizmeti residence sakinlerine özel sunuyor. 

REZÄ°DANS AYRICALIÄžI

Four Winds’da sunulan hizmetler ÅŸunlar:  
l Daha saÄŸlıklı ve zinde bir yaÅŸam saÄŸladığı ileri sürülen su filtreleme ayrıcalığıyla Alkali Su 
l Sudaki kloru nötralize ederek, cildi gençleÅŸtirdiÄŸi söylenilen C vitaminli duÅŸlar
l Spor Kulübü 
l Yaz-kış kullanılabilen ısıtmalı açık yüzme havuzu 
l SPA ve Türk Hamamı 
l Çocuk oyun odası 
l Son teknoloji ile donatılmış Business Center  
l Stay Well konsepti sunulan özel hizmetler
l Aktif hayat için kiÅŸiye özel Fitness / Pilates / Yoga danışmanlığı 
l KiÅŸiye özel diyetisyen hizmetler
l Ä°ntermed iÅŸbirliÄŸi ile laboratuvar hizmetleri 
l HemÅŸire hizmetleri 
l Wellness Concierge / Wellness seminerleri 
l Medikal spa 
l Güzellik ve estetisyen desteÄŸi
l Evde bakım ve doktor randevuları hizmeti / ev doktoru organizasyonu
l SaÄŸlıklı mutfak okulu ve saÄŸlıklı yemek kursları 
l Özel diyetisyenler denetiminde her öÄŸün için özel ve saÄŸlıklı lezzetler!...

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.